Auton varaosat

vetoakselit2000

AUTOJUSSIN TUOTTEET

Päätuotteinamme ovat autojen varaosat, joista 95% tulee vakuutusyhtiöiltä.

moottori MV2000

Ostamme ja puramme kolarivaurioituneet autot. Tarkastamme varaosat, jotka varastoimme ja myymme. Tuotteitamme voit ostaa myös internetkaupasta varaosahaku.fi:n kautta.

cropped-purkuhallissa20001.jpg

laturi2000

KÄYTETYT AUTON VARAOSAT

Käytetty auton varaosa on monesti uuden varaosan veroinen. Purettujen kolariautojen joukossa on myös vähän ajettuja lähes uusia autoja. Mekaaniset osat saattavat olla vasta sopivasti "sisäänajettuja" ja ehjä peltiosahan on käytännöllisesti katsoen uusi. Parhaassa tapauksessa saatat saada esim. juuri oikean värisen oven, joten säästyt maalauskustannuksilta.

Kolariauton korjaajalle purkuauton koriosat ovat monesti parempi vaihtoehto kuin uusi osa. Saat suurempia kokonaisuuksia kuten korin etu- ja takapään, 1/4 koria, katto pylväineen tai yhdistelmä edellisestä. Näin työ nopeutuu ja voit käyttää osakokonaisuuksia sovitukseen.

Purkuosien käyttö on vanhemman auton kolarikorjaustapauksessa useasti ainoa järkevä vaihtoehto. Tälläisen auton käyttöarvo saattaa olla omistajalleeen korkea, mutta käypä arvo niin alhainen, että vakuutusyhtiön korvaamassa tapauksessa lunastus olisi auttamattomasti edessä uusia osia käyttäen.

VAIHTEISTOT JA MOOTTORIT

Autojussilta löytyy käytettyjä vaihteiston osia noin 300:sta puretusta vaihteistosta
Varastossamme on 300 kappaletta ehjiä kokonaisia vaihteistoja.

Moottorien ajokilometrit ja mahdolliset huoltokirjat tarkistetaan. Lisäksi moottorit koekäytetään aina kun se on mahdollista. Vaihteistoissa sekä moottoreissa on tapauskohtainen vaihtotakuu, joka on maksimissaan 3 kuukautta. Hinnoitelusta voit kysyä lisää meiltä.

VARAOSAN HINNOITTELU

Auton varaosien hinnoittelun lähtökohtana on puolet vastaavan uuden osan hinnasta. Kun kyseessä on kuitenkin käytetty osa, vaikuttaa hinnoitteluun osan kunto ja kysyntä, joten purkuosien hinnat takuupurkamoissa ovat 30-60 % uuden vastaavan osan hinnasta.

Takuu
Annamme myymillemme auton varaosille aina vähintään toimintatakuun, kun kyseessä on samanlainen osa kuin asiakkaalla. Jos osa on asiakkaan mielestä viallinen, on siitä aina ensimmäisenä ilmoitettava myyjälle. Ensisijaisesti toimitamme tilalle toisen samanlaisen osan, jos meiltä sellainen löytyy. Jos meiltä ei löydy oikeanlaista osaa, pyrimme sellaisen asiakkaalle pikaisesti etsimään ja toimittamaan. Mikäli tämä ei onnistu, on asiakkaalla oikeus palauttaa osa ja saada hyvitys sekä osan että rahdin hinnasta. HUOM! Jos osa palautetaan ilman yhteydenottoa, emme hyvitä ostosta. Viallisesta sähköosasta on liitettävä mukaan korjaamolla tulostettu vianhakutuloste. Mekaanisesta osasta sovitaan takuun pituus aina erikseen asiakkaan kanssa. Asiakkaan velvollisuus on varmistaa osan sopivuus.

Viallisen osan asennuskulut/asennukseen liittyvät mahdolliset muut osat
Emme osallistu asennuskuluihin emmekä  korvaa asennuksessa tarvittavien muiden mahdollisten osien hankintahintaa.

ohjausnivelet2000

moottorihylly2000

PALAUTUS

Palautettava osa on aina lähetettävä asiakaspalautuksena. Palautuksesta on sovittava aina myyjän kanssa erikseen.

NOUTAMATON LÄHETYS

Noutamattomasta lähetyksestä lähetämme aina vähintään 50 euron rahti- ja toimituskululaskun.