Yritys

KEMINMAAN AUTOJUSSI OY    autojussi logo taustaton

autojussi halliedestaedit

KEMINMAAN AUTOJUSSI OY ON PERUSTETTU VUONNA 1985

Päätuotteinamme ovat autojen varaosat, joista 95% tulevat vakuutusyhtiöiltä.

Markkina-alueenamme on Suomi, Ruotsi ja Venäjä. Varaosia lähetämme ympäri maata, laajasta valikoimastamme rahtina postin kautta, linja-autoilla sekä Kiitolinjoissa.

Yrityksellämme on tällä hetkellä liiketilaa Keminmaan teollisuusalueella 1700 neliömetriä, johon kuuluu 140 neliön ympäristöhalli, jossa sisään ostetut kolarivaurioituneet autot tyhjennetään myrkyistä. Yrityksemme ekologisuutta lisää myös romuajoneuvojen kierrätyspiste.

Toimimme Suomen Autokierrätyksen virallisena romuajoneuvojen vastaanottopisteenä. Vastaanottopiste toimittaa tiedon romuajoneuvon vastaanottamisesta Ajoneuvohallintokeskus AKE:lle rekisteristä poistoa varten, jolloin ajoneuvoverot ja liikennevakuutus päättyvät. Otamme vastaan myös rekisteristä poistettuja ajoneuvoja. Romuajoneuvojen luovuttaminen vastaanottopisteisiin on sinulle maksutonta.

AUTOJUSSI OY ON SAANUT USEANA VUONNA SUOMEN VAHVIMMAT SERTIFIKAATIN. ”AUTOJUSSI OY ON YRITYS, JOKA LUO VOIMAA TULEVAISUUDEN TALOUSELÄMÄÄN. YRITYS ON SAAVUTTANUT KORKEAN, SUOMEN ASIAKASTIEDON MYÖNTÄMÄN RATING ALFA –LUOKITUKSEN, JOHON YLTÄÄ VAIN JOKA KYMMENES SUOMALAISYRITYS. ”
certifikaattitaulu